Ajutor online

Operatorii „Skype” vă răspund la orice întrebare privind serviciile electronice fiscale, de la ora 8ºº pînă la 17ºº de luni – vineri.

ATENȚIE!
Consultarea se efectuează doar prin mesagerie scrisă.

Operator 1 Operator 2 Operator 3 Operator 4 Operator 5 Operator 6
Stimați contribuabili,

Vă aducem la cunoștință faptul că în urma efectuării update la browser-ul google chrome la ultima versiune "Version 80.0", Sistemul Informațion al Serviciului Fiscal de Stat SIA "COFT"  a întimpinat unele deficiențe asupra funcționării. Pînă la soluționarea problemei, rugăm sa utilizați versiunea precedentă pentru Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Stimați contribuabili,

Vă informăm că la momentul de față SIA "Cabinetul personal al Contribuabilului" se află în procedura de testare a componentelor ce țin de integrarea sistemului cu serviciile guvernamentale: MSign - serviciul guvernamental de semnare electronică , MPass - Serviciul de autentificare și control al accesului”. Reieșind din faptul că testarea nu a fost finisată pînă la momentul de față, Vă vom informa suplimentar despre data la care sistemul va fi disponibil!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Stimați contribuabili,
Pentru conturile de utilizator la care s-a oferit acces din data de 01.08.2019 pe portalul www.servicii.fisc.md , accesarea serviciilor fiscale electronice va fi posibilă după autentificarea prin intermediul serviciului MPass, cu utilizarea semnăturii mobile sau semnăturii electronice pe dispozitiv criptografic, sau buletinului de identitate electronic sau noua metodă - „Autentificarea în doi pași”, care nu necesită obligatoriu aplicarea semnăturii la fiecare autentificare.


Stimați contribuabili,
     ,,Întru asigurarea bunei administrări fiscale, precum și perfecționarea evidenței obligațiilor fiscale ale contribuabililor față de bugetul public național, comunicăm că în SIA Contul curent al contribuabilului, începând cu 01 ianuarie 2019, aplicată din 23 ianuarie 2019, evidența soldurilor obligațiilor fiscale ale contribuabililor, se va efectua după localitate.
     Astfel, soldurile formate pînă la 01 ianuarie 2019, repartizate pe subdiviziuni, se vor reflecta doar după localitatea înregistrării acestora (subdiviziunilor), cu asigurarea automată a compensării sumelor plăților plătite în plus sau a restanțelor.
      În cazul înregistrării obligațiilor cu termen de plată pînă la 01 ianuarie 2019, se va aplica procedura evidenței obligațiilor fiscale după subdiviziuni. Această optimizare, nu afectează modul de declarare și plată a obligațiilor fiscale de către contribuabil, reglementat de cadrul normativ în vigoare.”


In vederea integrării soft-urilor automatizate de evidență contabilă cu platforma de raportare electronică pentru rapoartele UNIF18, IALS18 și versiunea noua a IPC18 accesați linkurile de mai jos:
Schema XSD UNIF18 , IALS18, IPC18

 

 

 

Яндекс.Метрика