10.03.2015
Vizualizari 4866
În atenţia persoanelor fizice!

Campania declarării veniturilor persoanelor fizice a luat start în ianuarie. Termenul limită de prezentare a declaraţiei pe venit a cetăţenilor, obţinut în anul 2014 şi pentru achitarea impozitului aferent este 25 martie.

Întru facilitarea procedurii de depunere a declaraţiei pe venit (CET 08), Serviciul Fiscal de Stat reaminteşte despre existenţa modalităţii electronice de raportare, care prevede opţiunea de precompletare a formularului dat în regim on-line. Autoritatea fiscală oferă posibilitatea persoanelor fizice de a utiliza absolut gratuit acest serviciu şi în acest mod interacţiunea dintre contribuabili şi SFS devenind una mai comodă şi rapidă.

Astfel, pentru a avea posibilitate de a depune „Declaraţia electronică”, utilizatorii trebuie să se adreseze la unul din Centrele de Conectare Regională a Î.S. „Fiscservinform”.

Respectiv, pentru informaţii suplimentare şi programare întru a beneficia de acces gratuit la servicii electronice, Vă rugăm să contactaţi Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul de telefon 0 8000 1525.
 
 
Noutăţi 6 din 563 
 
 

Ajutor online

Operatorii „Skype” vă răspund la orice întrebare privind serviciile electronice fiscale, de la ora 8ºº pînă la 17ºº de luni – vineri.

ATENȚIE!
Consultarea se efectuează doar prin mesagerie scrisă.

Operator 1 Operator 2 Operator 3 Operator 4 Operator 5