13.01.2012
Vizualizari 1245
Codul Fiscal actualizat în formă de agendă al contabilului pentru anul 2012

    În luna ianuarie va fi tipărit primul număr din acest an a publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.md”, care va conţine Codul Fiscal al Republicii Moldova pentru anul 2012, cu cele mai recente modificări şi completări adoptate de Parlament. Acest cod va număra aproximativ 365 de pagini, incluzînd informaţie atît în limba română, cît şi în limba rusă. Fiecare pagină va dispune de o agendă de lucru şi un calendar pentru ziua curentă iar în calitate de „semn de carte” se va anexa calendarul fiscal pentru prezentarea la timp a dărilor de seamă fiscale.   

    Î.S.”Fiscservinform” Vă propune în continuare abonament pentru publicaţia periodică „Monitorul Fiscal FISC.md”, la un preţ de 449 lei. Nu rataţi şansa de a Vă abona chiar ACUM şi de a intra în posesia Codului Fiscal cu o reducere de 50 lei, comparativ cu 120 lei, preţul de comercializare în reţelele de distribuţie. 

    Contribuabilii care au procurat deja abonament la revista nominalizată din cadrul Î.S.”Fiscservinform”, pot obţine anumite beneficii, care se referă la:
- Posibilitatea de a procura la un preţ promoţional de 160 de lei, toate cele 4 numere ale revistei din anul 2011;
- Preţ mai redus al Codului Fiscal cu 50 lei, distribuit sub forma numărului unu al publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.md”;
- Preţ mai redus al revistei, comparativ cu cel de comercializare în reţelele de distribuţie;
- Posibilitatea abonaţilor de a obţine informaţii din prima sursă şi de a fi în permanenţă la curent cu detalii din domeniul fiscal.  

    În contextul celor relatate, specificăm că beneficiarii abonamentului la „Monitorul Fiscal FISC.md” vor obţine încă 5 numere ale revistei, preconizate a fi editate pe parcursul anului. Ele vor conţine articole atît în limba română, cît şi în limba rusă, cu scopul de a satisface necesităţile tuturor abonaţilor.   
 
    Precizăm că „Monitorul Fiscal FISC.md” reprezintă un ghid al politicilor fiscale din Republica Moldova, care include informaţii caracteristice instituţiei privind: interacţiunea cu Serviciul Fiscal de Stat, legislaţia şi practica fiscală, practica internaţională, analize şi statistici, tehnologii informaţionale, diverse întrebări şi răspunsuri oferite de către inspectorii fiscali. Totodată, revista are un rol important în mediatizarea poziţiei oficiale a SFS, care se bazează pe transparenţă, încredere şi colaborare reciprocă. 
       
    Revista are ca beneficiari funcţionarii publici, contribuabilii, experţii şi analiştii de profil financiar-economic, fiindu-le un îndrumar util şi o sursă de informare din domeniul politicii fiscale din Republica Moldova.   
        
    Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0 (22) 822 222 sau să vizitaţi pagina web monitorul.fisc.md.
 
 
Noutăţi 313 din 563 
 
 

Ajutor online

Operatorii „Skype” vă răspund la orice întrebare privind serviciile electronice fiscale, de la ora 8ºº pînă la 17ºº de luni – vineri.

ATENȚIE!
Consultarea se efectuează doar prin mesagerie scrisă.

Operator 1 Operator 2 Operator 3 Operator 4 Operator 5