03.01.2012
Vizualizari 1102
Preţ promoţional pentru abonamentul publicaţiei periodice „Monitorul Fiscal FISC.md”

    Î.S.”Fiscservinform”, responsabilă de toate măsurile administrativ-organizatorice a publicaţiei periodice specializate „Monitorul Fiscal FISC.md”, propune abonament pentru anul 2012 la un tarif de 449 lei. Adiţional la această ofertă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, există posibilitatea de a primi la un preţ promoţional de 160 de lei, toate ediţiile revistei pentru anul 2011 (în limita stocului disponibil). 

     „Monitorul Fiscal FISC.md” are un caracter social de informare şi instruire a contribuabililor, funcţionarilor publici, experţilor în domeniile auditului financiar şi fiscal, analiştilor economici şi altor specialişti de profil financiar-economic. Publicaţia conţine informaţii oficiale şi veridice, avînd drept obiectiv promovarea unei politici de parteneriat şi colaborare dintre autorităţile fiscale şi mediul de afaceri.  
 
    Scopul „Monitorului Fiscal FISC.md” constă în definirea unui nou cadru de interacţiune dintre Serviciul Fiscal de Stat (SFS) şi contribuabili, bazat pe transparenţă şi parteneriat, care promovează valorile şi politicile fiscale în societate. În cadrul revistei se publică noutăţi din domeniu, interviuri, articole, materiale informative, analize şi statistici fiscale.

    După criteriul de tipărire, revista se încadrează în topul celor 10, întrucît înregistrează un tiraj de cca 3200 de exemplare, avînd în calitate de abonaţi instituţiile din administraţia publică a statului, cele de învăţămînt superior şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. Totodată, se înregistrează o tendinţă de majorare a numărului de abonaţi, ca urmare a interesului sporit şi a veridicităţii informaţiilor, publicate în baza criteriilor fundamentale ce reflectă poziţia oficială a Serviciului Fiscal de Stat: transparenţă, colaborare şi educare a civismului fiscal în rîndurile populaţiei.

    Promovarea şi comercializarea publicaţiei periodice este efectuată prin intermediul Î.S. „Fiscservinform”, Centrului de Asistenţă şi Contact, precum şi în cadrul seminarelor organizate de specialiştii întreprinderii enunţate.

    Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0 (22) 822 222, sau accesaţi pagina web www.monitorul.fisc.md
 
 
Noutăţi 316 din 563 
 
 

Ajutor online

Operatorii „Skype” vă răspund la orice întrebare privind serviciile electronice fiscale, de la ora 8ºº pînă la 17ºº de luni – vineri.

ATENȚIE!
Consultarea se efectuează doar prin mesagerie scrisă.

Operator 1 Operator 2 Operator 3 Operator 4 Operator 5