Suportul agenţilor economici în domeniul imprimării formularelor tipizate

În conformitate cu Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 118 din 28.08.2017 agenții economici beneficiază de dreptul imprimării de sine stătător a facturilor fiscale pe hârtie prevăzută cu însemne de protecție, prin acordarea diapazonului de serii și numere din SIA „Comanda on-line a formularelor tipizate”.

 

Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” oferă servicii de imprimare a formulare tipizate de documente primare cu regim special la cele mai mici prețuri, pe hârtie prevăzută cu însemne de protecție conform legislației în vigoare. Totodată, agenții economici care dispun de un sistem computerizat, pentru imprimarea de sine stătător a facturilor fiscale au posibilitatea de a comanda direct de la întreprindere hârtie prevăzută cu însemne de protecție.

 

Pentru efectuarea comenzii de imprimare a formularelor tipizate și a hârtiei prevăzute se vor parcurge următorii pași:

Pasul 1 Obține recipisa cu seria și diapazonul de la SFS, accesează SIA „Comanda on-line a formularelor tipizate” de pe portalul www.servicii.fisc.md, cu selectarea opțiunii „format electronic (serie și diapazoane de numere)”;
Pasul 2 Completează și expediază la adresa de e-mail: formulare@ctif.gov.md formularul de cerere, conform exemplu, cu anexarea recipisei obținute la Pasul 1;
Pasul 3 Efectuează transferul, conform contului de plată primit la adresa de e-mail;
Pasul 4 Ridică comanda prin livrare la adresa oficiului Dvs. sau la oficiul I.P. "Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe". În dependență de solicitările Dvs. de imprimare și cantitățile de formulare tipizate, comanda se efectuează în decurs de 5-15 zile lucrătoare.

Agenții economici care nu dispun de timp și transport, vor putea beneficia de livrarea comenzii la adresa indicată în cererea-comandă, conform prețului de livrare sau comanda va putea fi ridicată la ghișeul de eliberare a I.P. „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe”. amplasat pe str. Costantin Tănase nr. 6, et. 3, bir. 312.

Agenții economici care vor alege serviciile I.P. „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” vor beneficia de o deservire operativă, de calitate, la cele mai optime prețuri pentru tipărire și livrare care le va economisi resursele financiare și de timp în contextul aprovizionării cu hârtie prevăzută și cu formulare tipizate necesare.

Pentru imprimarea formularelor tipizate individualizate și cu logoul întreprinderii, prețul este stabilit conform ofertei de preț pentru fiecare agent economic individual.

 

 

 

Pentru informații suplimentare, precum și pentru realizarea prealabilă a comenzii de achiziționare a formularelor tipizate și a hârtiei prevăzute, Vă rugăm să apelați numerele de telefoane (022) 822 039 sau (022) 822 222.

Ajutor online

Puteți contacta unul dintre operatorii Skype prin internet, de la 8º la 17º de luni până vineri.

ATENȚIE!
Consultarea se realizează numai în scris.

Operator 1 Operator 2 Operator 3 Operator 4 Operator 5